torsdag 25. februar 2010

Vintage kort

Da har eg prøvd å scrappa litt vintage! Artig!

mandag 22. februar 2010

2 bursdagskort

Har laga to bursdagskort te niesene mine.. Men va da ikkje så enkelt å få tatt bra bilder med ny kamera.. Må vel lære meg litt meir med det før det blir bra tenke eg. Prøvde å bruke dagslys her å ta bilde uten blits.

torsdag 18. februar 2010

Venter Kamera i dag

I dag fikk jeg melding om at fotoapparatet kommer i dag!! Juhuuu!! Har virkelig savnet å ha kamera! Ikke tatt bilder av ungan på over 1 måned no.. også bli det lekkert å ta bilde av kort ol. å legge ut her!

torsdag 11. februar 2010

morsdagskort

Ble et bidrag til tilscrappekammeret. Her kommer et morsdagskort jeg har laget til svigermor. syns de ble så uklare når jeg scannet de.. har leita huset rundt etter fotoapparatet no... må nok gå te innkjøp av et nytt ja.

onsdag 10. februar 2010

Mine siste kort

Her kommer noen av de siste kortene jeg har laget. Scanningene ble desverre litt dårlige og fotoapparatet er for tiden forsvunnet så dette var det beste resultatet jeg fikk.




Her har jeg prøvd meg på trykkpressa sin februarutfordring: Laga likså godt to kort med denne skissa da jeg synes den var så fin.







Her er årets morsdagskort og scrappekammeret Kammerpikenes Tema #1 er Mor/Mamma så da passet det inn i den utfordringen.