tirsdag 12. januar 2010Jeg har vært så heldig å motta denne awarden fra Katrine. Ei super dame som jeg skulle ha bodd litt nærmere for vi har det kjempe morsomt sammen. Og tror faktisk det var Katrine som fikk scrappedilla mi til å ta av! Tusen takk Katrine!
Takker og bukker for fine ord fra deg og ønsker å sende denne videre.

Reglene er som følger:

1: Kopier awarden til bloggen din.
2:Link til personen som gav deg den.
3:Fortell 7 interessante ting om deg selv.
4:Velg 7 andre blogger som du sender den videre til.
5: Link til deres blogger.
6: Legg igjen en kommentar i bloggen deres slik at de får vite om denne awarden.

7 "interessante" ting om meg:

1. Min livsfilosofi er: "alt må læres! Ingen kan noe før de har lært det!" Ergo er noe vanskelig må du bare lære deg det evt. øve til du får til. Nesten alt er mulig dersom man ønsker det nok!

2. Jeg ønsker en dag å starte min scrappekafè! Mine to lidenskaper for tiden (bortsett fra familien min da!) er mat og scrapping! Og å kunne lage et levebrød av dette ville bare vært supert! har menyen klar allerede.. thihi.. koselig å dagdrømme! Men disse planer er når ungan blir stor ja eller ves eg vinn mye penga i lotto!

3. Er utdannet lærer, men har bare jobbet som lærer i ca. 1 år tilsammen. Har drevet matbutikk i lag med min kjære i nesten 5 år. Nå skal jeg fokusere på å bare være lærer da jeg trives godt som lærer, og tror jeg er en flink lærer.

4. Jeg elsker dans! for tiden trener jeg step, aerobic og yoga for komme i god form! Drømmen er å komme i gang og danse igjen! omså jeg må starte noe selv! (i fremtiden vel og merke)

5. Jeg skulle ønske jeg kunne samle alle mine gode venner og familie som er spredt rundt i landet på en plass så det ikke ble så lenge mellom hver gang vi møttes.

6. Jeg har vel egentlig ikke funnet min scrappestil enda så jeg absorberer alt jeg ser og lærer. Alltid under opplæring når det gjelder scrapping vil jeg si!

7. den siste, men det som er aller mest interessant for/om meg er min herlige familie! Min fantastiske mann og mine to herlige søte små! Ville ikke hatt det på noen annen måte!

Her er 7 blogger som jeg ønsker å sende denne videre til:

Torill screppa Vår herlige og sprudlende screppa som arrangerer fantastiske koselig scrappekvelder en gang i måneden! Tusen takk Torill!

Tone Lise en fantastisk kreativ og postitiv dame som man blir glad av å være i lag med!

poppsy eller Monika Ei kaaanooooonflink dame som lager de mest fantastiske LOer! Og ikkje minst ei god venninne som eg sett stor pris på!

Hildegunn Ei koselig og kreativ dame som lager nyyyyyyydelige kort.

Linda Ei smilende og koselig dame jeg er så heldig og blitt kjent med!

Hege Ei superkoselig dame som må være på screppa sine treff for at kvelden skal bli perfekt! Lager nydelige kreasjoner: både LOer, kort og ikkje minst nydelige handvarmere som jeg i dette øyeblikk prøver å strikke selv.

Cecilie Ei superduper dame som jeg tror kunne blitt en av mine beste venninner dersom vi hadde blitt boende på Setermoen! Fantastisk flink å scrappe er hun uten tvil!

2 kommentarer:

  1. Tusen takk for award, og supergode ord!! Du er jammen ikke så værst selv heller! Jeg er elendig til å sende disse awardene videre, så jeg koser meg med de uten! Takk altså, betyr mye allikevel!!! klemmer på en lørdags kveld - og takk for i går!!

    SvarSlett
  2. Oioi, tusen takk for award og herlige ord, Ann Cecilie!! Det er så koselig med treff, og jeg synes det er så herlig å være sammen med dere alle sammen - og du ville blitt savna du også om du ikke var der! Du er ei så herlig sprudlende og blid jente!
    Hvordan går det med strikkinga?
    Jeg er forkjøla, og ikke i form. Skal se om jeg klarer å få linka videre awarden etterhvert når formen blir bedre!

    SvarSlett